Антон Хекимян има предимство - звучи доста патриотично.  Нека да

...
Антон Хекимян има предимство - звучи доста патриотично.  Нека да
Коментари Харесай

Първанов Симеонов нечерта изборите. Посочи мечтателя и скандалджията

Антон Хекимян има преимущество - звучи много патриотично.  Нека да го забележим по какъв начин приказва. Няма да се изненадам, в случай че този човек има гений за политик. Това разяснява Първан Симеонов пред Нова тв.  Нека не го отписваме. Борисов сякаш щял да им даде успеха. Той не обича да губи. Как да даде също така нещо, което така и така не е негово, сподели социологът.

" Второто, което се пробва да направи Борисов, е да се сътвори чувството за надполитическа кандидатура и да се отвори ветрилото на втория тур. Това обаче не е по никакъв начин елементарно. Как ще събереш антивот. Как ПП-ДБ ще съберат антигерб избор, като са в коалиция с тях или по какъв начин ГЕРБ ще събере антикомунистически избор. Терзиев звучи като нереален идеалист ", проучва той.
-->
" Ваня Григорова е достоверен скандалджия левичар. Тя си е на мястото. Кандидатът на Възраждане също ще е в роля. Ние от „ Възраждане “ не чакаме експертиза, а единствено крякане. Тук обаче имаме разбори “, сподели той.

Колегата му социолог от „ Тренд ” Димитър  Димитър Ганев направи прогноза, изхождайки от парламентарните избори през април. „ Има две огромни обединения – Политическа партия и ГЕРБ. Възраждане и Българска социалистическа партия са много по-малки. Това въпреки всичко не значи, че не може да има промени в границите на тези 6-7 месеца “, сподели Ганев.

По думите му до балотаж нормално стигат въпреки всичко претендентите на най-големите партии. „ На втори тур обаче и на Хекимян и на Терзиев ще им е мъчно да се извърнат към гласовете на останалите кандидати от първия тур.

" Ако Българска социалистическа партия и Възраждане излязат да гласоподават на втори тур, те ще гласоподават за този, който им е по-малко неприятен. Битката сред Терзиев и Хекимян ще бъде кой ще ги подразни по-малко ", съобщи Ганев.

Ако е по този начин, то това значи, че той е доста добър политик, тъй като успеха никак не е негова. Хекимян обаче може да победи. Иначе идеалният кмет би бил Георги Георгиев, той е съвършен, само че не е различим и там е казусът “, сподели той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР